Papaz büyüsü
Bağlama büyüsü
Medyum Blog

Gerçek Medyum Arayışına Girenler Bu yazıya

Gerçek Medyum Kimdir ?

Gerçek medyum kavramı günümüzde insanların sıkça merak ettiği bir kavramdır. Çünkü insanlar günümüzde üstesinden gelemedikleri sorunlarda manevi bir danışman olarak medyumlardan yardım alıyorlar ve internet çağında olduğumuz için de medyum araştırmalarını internet üzerinden yapıyorlar. Medyumluğu kolay kazanç yolu gören sahtekar kişiler ise sahte medyum siteleri ve sosyal medya profilleri oluşturarak bu yardıma muhtaç insanları dolandırıyorlar. Bu yüzden insanların ihtiyacı olan gerçek medyumları bulması zorlaşıyor. Çünkü şuan piyasada adı medyum olarak geçen 100 kişiden 98 tanesi sahtekar. Gerçek medyum sizlere vaat etmiş olduğu şeyleri yapabilecek kapasitede olan, size güven sağlayan ve önceliği para değil insan olan medyumlardır. Onları sahtekar medyumlardan ayıran en büyük özellikleri ise işleme başlamadan önce ilk olarak parayı değil sizlere önem vermeleridir. Gerçek medyumlar ruhlarla irtibata geçip onların insanlar üzerinde etkili olmasını sağlayabilen ve bu sayede sizlerin isteklerini yerine getirebilen insanlardır.

Gerçek Medyumlar Neler Yapar ?

Gerçek medyumlar kendi alanlarında profesyonel işler yapmaktadırlar. Gerek büyüler gerekse manevi danışmanlık konusunda işin erbabı kişiler olduklarından sizlerin istemiş olduğu şeyleri büyü yoluyla gerçekleştirebilecek yeteneğe ve bilgiye sahiptirler. Sizi mutlu edecek amaca yönelik olarak ak büyüler olsun kara büyüler olsun her türlü büyü konusunda sizlere sınırsız hizmet sunabilirler. Çünkü onlar birer simyacı ve ruh bilimcidirler. Onları sahtekar medyumlardan ayıran en büyük özellikleri de budur. Bunun dışında insanlara musallat olan kötü ruhları yani cinleri o kişiden uzaklaştırmada yaptıkları işler arasındadır. Bu işlerin öznesi olan ”Bakım” olayı ise gerçek medyumların işidir. Her işlem öncesinde kişilerin durumlarını öğrenmek ve üzerlerinde büyü var mı yok mu bilmek adına cinler aracılığı ile yapılan bu işlem sadece gerçek medyumlar tarafından yapılabilirler.

Gerçek medyum

Gerçek Medyum Nasıl Bulunur ?

Gerçek Medyum bulmak günümüzde hakikaten zordur. Çünkü yukarı da belirttiğim gibi sahtekar medyumlar internet ortamını tamamen ele geçirmiş ve bu yüzden gerçek medyumlara ulaşmak bir hayli zorlaşmıştır. Gerçek medyum bulabilmek için araştırmanız gereken en önemli şey o medyuma ait referanslardır. Çünkü bir medyumla çalışıp o medyumdan sonuç alan ya da alamayan kişiler sizlere referans olurlar. Sizler de bu sayede çalışacağınız medyumun iyi ya da kötü (sahtekar) olup olmadığını rahatlıkla anlarsınız. Yüz yüze görüşen ve ofisi olan medyumlarda tercihleriniz arasında olabilir ama onlarında güvenilirliği ve gerçekliği sorgulanır cinstendir. Çünkü televizyon haberlerinde gördüğümüz kadarıyla vergi levhası olan ve ofisi olan medyumlar hatta televizyona çıkan medyumlar bile sahtekar olabiliyor. Bu yüzden gerçek medyum bulmak için öncelik verilmesi gereken şey o medyumla çalışan kişilerin sizlere vereceği referanstır.

İnternet Üzerinde ki Medyum Sitelerine Güvenebilir miyim ?

Bu konuya %95 hayır diyeceğim çünkü açılan her 10 medyum sitesinden 9 tanesi sahtekar medyumlara aittir. Bunun sebebini belirtmiştim ; ” Bu insanlar medyumluğu kolay para kazanma yöntemi olarak gördükleri için bu işi yapmayı tercih ediyorlar ” çünkü kandırılması en kolay insan yardıma muhtaç ve biçare insandır. Atalarımızın güzel bir sözü var ” Denize düşen yılana sarılır ” Burada ki yılanlar ise sahtekar medyumlardır. İnternet sitelerinde yer alan medyumların web sitelerine girdiğiniz zaman sizi doyurucu bilgilere ulaşabiliyorsanız, bu medyumla daha önce çalışmış bir kaç kişiden bilgi aldıysanız ve telefonla konuştuktan sonra size konuşmaları güven verdiyse bunların hepsini süzgeçten geçirip karşınızda bulunan medyumun gerçek mi ? sahtekar mı? olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Bu iş tamamen sizde bitmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu